ВЕЛЕНИЯ ДАДЕНИ ЧРЕЗ ЕЛИЗАБЕТ ПРОФЕТ


"Аз дойдох да възвестя началото  на Новата Епоха – Епохата на Водолея! И като Иерарх на настъпващата  ..."Аз дойдох да възвестя началото на Новата Епоха – Епохата на Водолея! И като Иерарх на настъпващата епоха, аз ви подготвям изненада! Тази изненада е за всеки от вас, който се докосне до енергиите, съдържащи се в моето новогодишно послание"

По-смело встъпвайте в Новата Епоха – Епохата на Водолея
Сен Жермен , 30 декември 2011 година

В ИМЕТО НА ВСЕМОГЪЩИЯ БОГ , ПОМОГНИ МИ СЕН- ЖЕРМЕН !
Правете този призив... И аз ви обещавам , че моето Електронно Присъствие ще се окаже до вас със скоростта на Светлината

СЕН ЖЕРМЕН - ЙЕРАРХ НА ЭПОХАТА НА ВОДОЛЕЯ
ПРИЗИВ КЪМ СЕН ЖЕРМЕН
ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК
ОБИТЕЛ НА СЕН ЖЕРМЕН
МАНТРА НА СЕН ЖЕРМЕН ЗА ЕПОХАТА НА ВОДОЛЕЯ- НОВО




http://api.ning.com/files/8ilUIiYCHifDDHOF8o6l*ILjya0m3UF*Qe3edlrymp9JRvR1EN2YYWnu8i-lYc1QnwezuD8gfIkKHBlCJ9baGGyWOH3JWeAF/SaintGermainVioletFlamecTSLorg.jpg

Вие сте обречени на Златния век!
Сен Жермен, 18 юни 2011 г.







МАНТРА НА СЕН ЖЕРМЕН ЗА ЕПОХАТА НА ВОДОЛЕЯ:

" АЗ СЪМ СЪЩЕСТВО С ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК , АЗ СЪМ ЧИСТОТА ОТ БОГ ЖЕЛАНА"




четвъртък, 22 септември 2011 г.

ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК - ДИСПЕНСАЦИЯ



В Името на могъщественото АЗ СЪМ Присъствие и Свято Христово АЗ, аз моля за преумножаване на цялото количество Виолетов Пламък , който е определен за мен или ще бъде определен за мен в този ден.
В Името на Иисус ,аз моля Омри Тас да приеме моя дар - 15 минути призиви към Виолетовия Пламък и по техните качества да се преумнажат в моя живот десетократно, а така също за усилването на присъствието на легионите на Виолетовата планета.
Нека тези повели да бъдат преумножени с мощта на самия Виолетов Пламък,с мощта на легионите на Виолетовата планета и Омри-Тас.
Аз призовавам дара на Виолетовия Пламък от еволюциите на Виолетовата планета да интенсифицират , преумножат,възвестят в квадрант количеството призован Виолетов Пламък.
Възлюбенний Сен-Жермен,преумножи го десетки пъти и повече с присъствието на жреците и съществата на Виолетовата планета , с пълния импулс на повелите на Виолетовия Пламък,дадени в този и предишен век,в това число и на неизказаните.
Аз моля за преумножаване на моите повели стотици хиляди пъти благодарение на присъствието на Земята на легионите на Водолея.
Аз призовавам Ра Му и жреците на Свещенния огън от Лемурия да умножат десетократно всички повели ,дадени от мен.
Аз призовавам резервоара със светлината на Виолетовия Пламък над Централна Европа да се излива непосредственно над всички светлоносци от Европа, Източна Европа и Русия. Нека тази светлина да бъде максимално увеличена, усилена , умножена от нашата собственна любов и преданност и да тече към всички светлоносци на тези страни , за да им се даде ускорение, да ги освободи , да ги преобразува от духовната и физическа слепота в предверието на настъпващите събития.
Аз моля Гуан Ин - богинята на милосърдието да помести своето електронно присъствие над мен,за да може със силата на нейното милосърдно сърце, да изпълня цялата планета със момента на живия Виолетов Пламък.
Аз моля възлюбенния Ланело да утвърди моето присъствие в състава на Вътрешния Орден на Магнита на Великото Централно Слънце . Аз призовавам Елохим да зареди Магнита на Великото Централно Слънце с действието на Виолетовия лъч . И нека присъствието и моща на този магнит на Виолетовия Пламък да погълнат и преобразуват великата тъмнина , противостояща на това движение , на Посланника и Учение .
Да бъде усилено моето поле със спиралите на Виолетовия Пламък , за да се погълне цялата ненавист и осъждане, всичките семена и заговори на нечестивия , за да не може нищо да устои пред Магнита на Великото Централно Слънце , свръхзаредено със Виолетовия Пламък.
Аз призовавам Омри Тас отново да активизира и преумножи своята диспенсация на сферите на Виолетовия пламък, дадени на 6 юли 1963година.Нека жреците на свещенния огън от Виолетовата Планета да създадат прекрасни , величественни сфери с Виолетовия пламък , който да благославя хората , живеещи на Земята и особенно челата на Сен-Жермен.
Аз Призовавам Омри Тас всяко утро с първите лъчи на слънцето да изпраща в моето сърце електрическата искра потока на Алфа - цикъла на Виолетовия Пламък. Аз моля, моето Свято Христово Аз да приеме тази искра , за да стана за Омри Тас в течение на целия 24 - часов цикъл на Омега - допълнение за концентрирана енергия на Алфа , поставено от Омри-Тас на олтара на Шамбала.
Възлюбенний Омри Тас , аз моля за твоето помазване , за да стана свещ на Виолетовия Пламък. Аз искам моята свещ да сияе във всичките дни от моя живот и да я държа така високо , както държи своя факел Богинята на Свободата.
Аз призовавам присъствието на жреците и жриците на Виолетовата Планета да останат , тук на Земята , докато аз давам един час пламенни повели на Виолетовия Пламък ежедневно.
Аз призовавам възлюбенния Господ Майтрея да преумножи всяка повеля , произнесена от мен , с пълната сила на десетки хилади пъти по десетки хиляди пъти .
Нека Виолетовия Пламък да благослови мен , Сириус Русия, дейността на Хранителите на Пламъка и цялата Планета . И аз зная ,че за един час аз мога да трансмутирам Виолетовия Пламък всякакъв момент създаден от мен за цяло въплъщение . Той ще бъде трансформиран с действието на Светлината , отправена в моя електронен пояс , подобно на лазерен лъч с Виолетов Пламък. Аз призовавам моето Свято Христово Аз да направлява този концентриран лъч на Виолетовия Пламък от моето сърце , душа , разум , цялата моя аура и Магнита на Великото Централно Слънце за разтваряне на тези моменти . И нека вибрациите на човешкото разделяне , и подобни на него , които се съдържат в моите подсъзнателни моменти , да бъдат премахнати от всички мои родственици ,а така също и от всички , които имат подобни национални черти , генетична наследственост , географски или икономически положения.
Възлюбенний Архангел Задкиел , аз призовавам твоите духовни снаряди със концентриранния Виолетов Пламък за разтваряне на причините и сърцевината на цялата тъмнина, отправена към светлоносците,включително ненавистта и творенето на ненавист , злобата , проклятията , магиите и даже ядрените бомби.
Възлюбенний Сен - Жермен , аз моля да преумножаваш концентрирания елексир на Виолетовия Пламък в чашата , която ти даде на моето Свято Христово Аз , с такава мяра , докато продължавам да чета повелите на Виолетовия пламък.
Аз моля да ме вземеш през нощта в Събора на Виолетовия Пламък , разположен в сърцето на Скалистата Планина , за изцеление и отделяне на причината и сърцевината на всякаква борба и всякакви грехове,които предизвикват болести в моето тяло,разум и душа . Аз благодаря на Теб , Боже Всемогъщи , за всичките диспенсации / милости /. Да бъдат те изпълнени съгласно Твоята Свята Воля. Амин.



/ masters narod. ru /
Превод от руски език Мария Михайлова-Дрънгова






ИМПУЛСИ НА ВИОЛЕТОВИЯ ПЛАМЪК- АРХАНГЕЛ ЗАДКИЕЛ



АРХАНГЕЛ ЗАДКИЕЛ

АРХАНГЕЛ ЗАДКИЕЛ

И така вие седите обгърнати от различни по рода си негативни мисли в своята аура и решавате да призовете Виолетовия преобразуващ Пламък. И изведнъж о,чудо ! Могъществената сила на седмия лъч като гиганстки електроди на Космическата енергия започват да се сформират около вас. Ангелите на Виолетовия Пламък се събират около вас също.Протягайки към вас ръцете си, те направляват чрез вашите четири низши тела и вашата аура, дъгата на Виолетовия Лъч. Когато тази дъга като сигнална ракета влезне във вашето същество, тя премахва,
всички негативни обстоятелства. Те буквално изчазват от вашето сърце и вашия ум."

СЕГА , АЗ АРХАНГЕЛ ЗАДКИЕЛ ПРЕДАВАМ В ЛЪЧИТЕ НА СВЯТАТА ЛЮБОВ ЕДИННИЯ ДУХ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО .
ПОЛЗВАЙТЕ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА МОЯ ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК СЕГА !




ИМПУЛСИ НА ВИОЛЕТОВИЯ ПЛАМЪК


В Свещенните Тайнства на алхимията Свята,
В кристалната чаша в центъра на целия свят,
В пламъка ще създадем любовта безсмъртна
свободни ще сте и освободени от оковите .

Възнасяме слава в безкрайното щастие
В потока на висшата красота и триумфа .
За Този , който създаде огънят на блаженството -
И Живия Пламък на БОГО - Вълшебството .



АЗ СЪМ Виолетовия Пламък в сърцето на сърцето,
от век във век така грижливо съхранявам
в точното време за всяко съзнание ,
да се открие със заповед Вратата
и всяка душа да влезе в потока на Светлината .
И своята броня от грехове да изгори .

Цветята на Мария от Градината на Махатма
изпълват ни със щедрост и красота
в цъфтежа на Виолетовия Пламък ,
с дивен аромат чудесен ,
изпълва се пространството и всеки слой .

Великий Пламък на Живот Безкраен, ,
В лабораториите се твори вълшебство.
В поток от радост и сила безкрайна
и влизаме във
в Домът на Вселенската Общност .

Нас Ни свързва със вас безкрайността ,
в която Безкрайната Любов ,
земните дни превръща във Вечност ,
и огънят на свободата изпълва кръвта.

Когато всички земни кръвни връзки .
Се преобразят в поток от Светлина ,
Тогава се ражда и Спиралата на Завета -
тази Спирала , от която всичко е сътворено .

АЗ СЪМ Виолетовия Пламък в Чашата на Сърцето
Открит за вас и потичащ като река във света ,
За да може вашата карма от зори до здрач
да се преобразува в сияен блясък .
В сиянието на Виолетовия Пламък
АЗ СЪМ за вас Свободата тук открита .

Законите се въртят в цикъла на Светлината ,
Спиралата на Твореца пронизва всички светове -
Могъщото приобщаване / родство /
със Братята на Светлината -
И моят мил ангел като Божий дар приеми.

АЗ СЪМ Архангел Задкиел ,

Бракът ни е Свещен . Ние сме във Вечността ,

с тебе обречени .


Огънят на Свободата се запали ,
като Виолетова звезда ще се възпламени
ние сме триумф на Свято Възхищение
и светът с Любов ние го насищаме,
И над границата на Небесния стремеж
В Свободата тържественно ,
триумфално ще влезем .


Превод от руски език
Мария Михайлова-Дрънгова








АЗ СЪМ БЕЗСМЪРТЕН ! 70,2

Сен Жермен

Мен ме издигат пулсациите на концентрирания Виолетов Пламък на Сен Жермен./ 3х / Настана часът над злото. За него настана деня и часа да се представи пред съда на Свещенния Огън. Защото само Бог има живот! И всеки, който въплъщава благо и е Бого- Благо в проявление, е длъжен да премахне в падналите всичко, което е злоупотребление с Бого- Благото в проявление, с цялото Абсолютно зло. Поради това в Името, на АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ аз го сривам ! Аз го отстранявам! Аз го отнемам от тях ! Аз завладявам меча, откраднат от падналите от рицаря на кръглата маса. Аз овладявам Светлината, отнета им и давам Пламъка. Аз излизам и събирам похитените гени на Космическия Христос. Аз призовавам Силите на Светлината да трансмутират във всичките октави на моето същество, незаконно присвояваната от тях светлина.
В мен се надига не само праведното негодувание, но така също и гнева на Божествената Майка Дурги, гнева на Великата Кали. Да в мен се надига сега гнева на Божествената Майка стремяща да спаси своите деца и Светлината в тях, която е била похитена.
Аз ще поддържам сега Янските енергии на Божествената Майка, която ме прави целеустремена, решителна, И аз призовавам да се извърши съд над тези, които разрушават душите на децата малки, които оскверняват техните тела, ум, сърце,емоции и ги манипулира, с намерението да разруши тяхната психика.
Великий пламенен Маха Чохан, Велик Пламък на Богинята на Милосърдието ГУАН ИН, Всепобеждаващо Присъствие на Господ Кришна и нискождението на Бог- Сила:
Аз получавам и приемам пълното опрощение на греховете и очистването , измивайки моите одежди и окончателно разтваряйки всички тези записи, с които падналите са решили да извратят моето съзнание, да преградят моя път, да попречат на моя ум, да следва правилните мисли, да помръкне моето сърце и да предизвикат разкол и разпад в самата моя психика.
Аз приемам Космическото Ръководство. Аз приемам възлюбенната Порция и възлюбенната Гуан ИН и зная , че благодарение на пламъка на Милосърдието, пламъка на Справедливостта, даже ако моята вяра е не повече от грахово зърно, на мен може да ми бъде дадено чудото на трансмутацията на тези записи.
Аз вярвам в това, аз приемам това и моля Божествената Майка за пълна трансмутация на записите за намагнитването на моето същество от падналите.
Аз призовавам сега в този час не знаещ пределите на алхимията. / 3х /
Аз се стремя към тази алхимия и започвам със заглавие на този Указ:
АЗ СЪМ Безсмъртен ! / 3х /
Телесен елементал, чуй ме. Свято Христово АЗ, чуваш ли ме? Душа и Дух ,чувате ли ме ! Призовете древната памет за закона на безсмъртието, който гласи :
Където е Пламъка на Безсмъртието там няма разпадане, няма болест, няма разрушение, няма смърт!
Където е пламъка на Безсмъртието там е Вечния Живот!
Да бъде закона на смъртността премахнат и неутрализиран със Закона на Безсмъртието!
АЗ СЪМ Безсмъртен! Нека всяка клетка, атом , елекрон на цялото мое същество да откликне, да оживи и да утвърди това.
Нека да се премахне спиралата на смъртта и разрушенията!
Позволете ми да влеза сега в спиралата на Единния Вечен Живат в моите четири низши тела.
Нека моята душа да започне да се облича в постоянния атом на Битието. Нека се тъче моето Безсмъртно Слънчево Тяло.Неко То да става плътно, докато Безсмъртното Слънчево Тяло не стане доспех на непобедимата Светлина!
Аз казвам : АЗ СЪМ Безсмъртен! И аз повтарям това ден след ден, когато внушението на моята смъртност и смъртта идват при мен. И вземам цялата войска на своето физическо тяло и всяка клетка дава отпор на съзнанието на смъртта и Ада, в моето съзнание, същество и в света.
Говоря със словото на Мойсей , аз избирам Живота , а не смъртта! И аз отнемам абсолютното зло съзнание на смъртта и Ада, и изисквам Бого-Благото и пламъка на Вечния Живот.
АЗ СЪМ син и дъщеря на Бог.
Аз възстановявам и заявявам сега правото на спиралата на моето безсмъртие изхождаща от моето същество, което Сен Жермен е положил в началото.

А сега , аз се подчинявам на разумността, дисциплината и повтарям за Сен Жермен.

АЗ СЪМ Безсмъртен !/ 33х /

Аз моля за времена и отново за времена, за пространство и благоприятни възможности. Аз призовавам към благо
приятна възможност и давам отговор на Сен Жермен. Моя отговор - е поддръжка Указа на моя Владика, така както Сен Жермен, Порция и Космическото Ръководство, днес ми даряват поддръжка от Великото Централно Слънце, словото живо , което е било у Брахмана.*
Поради това аз говоря отново:
АЗ СЪМ Безсмъртен ! / 33х /


Тази повеля е взета от диктовка на Сен Жермен дадена на 22 декември 1991 г.чрез Елизабет Профет


Брахман - Висш Разум , Абсолют





Превод Мария Михайлова 




ПОВЕЛЯ " АЗ СЪМ този Един " 70.00 Сен Жермен


АЗ СЪМ този един.
АЗ СЪМ ответност.
АЗ СЪМ Сен Жермен във въплъщение.
Виж моите ръце и моето сърце -
всичко принадлежи на Сен Жермен!
Ела в моя храм о, Йерарх на Века на Водолея-ела в моя храм и приеми господство на Земята.
Защото аз виждам, Боже, че нищо не мога да направя , което да установи неприривното настъпление на световния тоталитаризъм.Аз не мога да изменя това правителство и тази икономика.
Какво мога аз да направя? АЗ СЪМ Един и аз съм един.Но аз зная ,че това е ключ.Защото Бог в мен яви закона на Единния. Бог в мен обхваща всичко друго, което се намира в Неговото битие , и в което Той живее .
АЗ СЪМ Закона на Единния Дух на Великото Бяло Братство, и той влиза в моето същество чрез благословенното сърце на Сен Жермен и членовете на Дарджилинския съвет на Великото Бяло Братство.
И поради това , доколкото АЗ СЪМ този Един , доколкото моя храм е храм на Бог живия пророк Самуил,аз мога да направя, което е . АЗ мога да въплътя Духа на Свободата , който мир ще се връща въпреки всичко противодействащо пред лицето на всичко нечестиво и тъмно.
АЗ зная, че чрез мен, мен единствен защото АЗ СЪМ Един в Единния, а Единния е всеединен със всеки, който от това Единство чрез " АЗ ", чрез " Мен" защото аз единствено с Бог " съм способен да изменя света ! Бог може да обърне всичко в песен и да влезнем в Новия Ден с най-малко за живота разрушение и загуба .

АЗ мога да бъда с Игор !
АЗ мога да поддържам равновесието!
АЗ мога да бъда с Мария и мога да бъда
в пламъка на пророчествата, дадени
от Фатима.
АЗ мога да изпълня Словото на Бог.
И Словото чрез мен ще бъде спасено.
И посланието ще бъде спасено.
И Христос ще бъде спасен.
И Земята ще живее.
И Златният Век ще дойде.
По Закона на Единния в мен,- доколкото АЗ СЪМ борец , ден след ден, с неуморимия враг на Христа,- аз му говоря на него : " умри ".Това не може да продължава,тъй като АЗ СЪМ, Където АЗ СЪМ.

Твърдо стъпвам на Земята, и аз давам обет, брачен обет в алхимичен съюз на моята душа с Духът Живият.

АЗ СЪМ непобедимата невеста на Христос.
АЗ СЪМ непобедимата невеста на Христос в Сен Жермен, ЕЛ Мория, Иисус,Кутхуми Архангел Михаил, Архангел Гавраил, в сърцето на Йофиил.
АЗ СЪМ невеста на Христос.
АЗ СЪМ невеста на единния Дух на Великото Бяло Братство .
Където Съм АЗ там е и Божието обличане с това Братство. АЗ нося формата АЗ СЪМ РАСА.
АЗ СЪМ защитник на ТАЗИ РАСА и моя народ.
АЗ СЪМ проявление на Бог на Земята, и аз ще изпълня своето дело свято и бяло с достойнство и чест.
АЗ ще приветствам " Старата Слава " и ще пея песните на Свободата. И АЗ ще зная , че трудът на моето сърце , ръце и глава облечени в разума на Христос, ще имат значение - защото АЗ СЪМ, този ЕДИН.

" На Небесата в настоящия момент е взето решение за всеки личен проблем, който може да възникне във вас.Вие сте длъжни незабавно да призовете за неговото разрешение и да оставите настрана всичките си проблеми,т.е да ги предадете на Небесата.В този час Небесата имат разрешение на всеки световен проблем във всяка нация и във всеки живот. Необходимо е да призовавате в такъв момент, а така също е необходимо да се намери и възприемчиво сърце, което да го получи.
Всички сегашни световни проблеми имат решение и то е заключено в сърцето на Словото, в сърцето на Санат Кумара, в сърцето на Посланника и Чела,свързани с Великото Бяло Братство.
Решението на всички световни проблеми се явява Христосъзнанието. Да се пробуди То във всеки, в който е Божествената Искра! Да се пробуди То за Господ Маха Чохан.
Вдъхни в тези ъгли Диханието на Живота и нека те да се разгорят и да станат искрящи потоци на Свобода!
Вдъхни в тях Маха Чохан! Разгори своята Светлина.Вдъхни в тях Твоето дихание и нека То да разгори Огъня на сърцето.
Ето ,всичко е заето и изпълва и вие виждате как този свят ще извърши преход към правилни действия.И поради това да се прекрати политическото маневриране!
Да бъде Един Бог!
Да бъде Един Закон! Един Съюз!
И Единна Воля на хората.
АЗ Сен- Жермен премахвам завесата на безпорядъка и хаоса и явявам Единния Живия Христос, който прави... днес." По Закона на Единния АЗ , запечатвам вас в Сърцето на Господ - Наша праведност",чрез Сърцето на Христос във вас ние сме Единни и ще бъдем Единни.Ние обявяваме Единството Вовек в Духа, в Материята, в Тяло, в Душа,в Кръв Христова и в плътта Негова.
И поради това знайте , че срещата в Света е предназначена не за победа на отделна планета в уединение , а за победа на галактики. Всяко космическа победа започва от един индивид.

АЗ СЪМ ТОЙ ! АЗ СЪМ ТОЙ !

И така, когато на вас ви е даден знак - знайте Закона и обетованото съзнание" АЗ СЪМ ТОЙ ".
Всичко и Всеки е длъжен да даде своето заявление за идентичността си със мен и във мен.

Сен Жермен
6 октомври 1983.г. Камелот
Калифорния








ПРИЗИВ ПОВЕЛЯ КЪМ ВИОЛЕТОВИЯ ПЛАМЪК



В Името на възлюбенното могъществено победоносно Присъствие на Бог, АЗ СЪМ в мен и моето свято възлюбенно Христово АЗ, аз призовавам към сърцето на Бог във Великото Централно Слънце,към възлюбенния Алфа и Омега,,възлюбенния Хелиос и Веста,възлюбенния Омри Тас-управителя на Виолетовата планета ,към 144000 жреци и жрици на Свещенния огън от сърцето на Виолетовата планета,възлюбенния Сен Жермен и Порция,възлюбенния могъщ Арктур и Виктория,възлюбенний Архангел Задкиел и Свята Аметиста.Аз ви моля вас сега да освободите концентрирана енергия на виолетовия пламък от моето собственно могъщественно АЗ СЪМ Присъствие и Каузално Тяло,от Каузалните тела на Космоса и Свещенната Обител на Възнесените Владици на Великото Бяло Братство. и да ги изпратите в причината и сърцевината на всички злоупотреби със Свещенния Огън под йерархията на Скорпиона,всички злоупотреби със Всевиждащото ОКО и изумрудените лъчи.
Аз призовавам за действие от сърцето на Сен Жермен от сърцето на съвета на Роял Тетон. Аз изисквам океанът от Виолетов Пламък да изгори и трансмутира,изгори и трансмутира,изгори и трансмутира цялата човешка карма, всички злобни,невежи, симпатични и очарователни животни на магнетизма в моите четири низши тела, породено от злоупотребата със Всевиждащото Око на Бог, изумрудените лъчи,изумрудената чакра, Непорочното понятие за Космическата Дева в моята душа.
Аз моля за трансмутации на причините и сърцевината на всички клетви,проклятия,уроки,бесове и черни магии,проектирани чрез моята чакра на третото око при видения очистващи и познаване на Твореца и неговите творения.Аз моля за трансмутация всичките лунни субстанции, лунни енергии, психически съзнания,психически феномени. Нека Виолетовия пламък да струи от сърцето на Великото Централно Слънце, от сърцевината на нашите Каузални Тела от Светлина, от сърцето на Единния Дух на Великото Бяло Братство и Майката на Света,за да трансмутират днес и всеки ден всичко,което препятства проявлението на моята Бого-Победа и проявлението на божественното светокопие на Мандалата на Майката от сърцата на седем могъщественни Элохим, Седем възлюбенни Архангели,седем възлюбенни Чохани на лъчите
Аз моля за трансмутация на цялата майя,илюзии,заблуждения,които закриват виждането за Божественния план за Сириус Русия,Братството на Хранителите на Пламъка, Църквата Вселенска и Тържествуваща.Аз призовавам пълната сила на тридесет и три от сърцето на Каузалните Тела на Великия Божествен Управител и Сен Жермен за намагнитване на пълния момент на виолетовия пламък дведесет и четири часа в денонощие,до този момент,докато не бъдат унищожени всички причини и сърцевината на всичко,което е по-малко от съвършенното Всевиждащо Око на Бог,проявенно в мен.
Аз повелявам в Името на Отца, и Майката, и Сина, и Светия Дух в пълната Сила ,Мъдрост и Любов на пламъка на Прошката от сърцето на Гуан Ин,в пламенната възможност от сърцето на Порция и в пламенната Свещенна Наука от сърцето на Възнесената Владичица Лето.Да се изпълнят тези призиви сега посредством пълният момент на възлюбенната могъща Астрея,която призовавам в Името на Христос, да смъкне своя космически кръг и меч на синия пламък и лъча на белия огън на Элохим чистота вътре, посредата и около моите четири низши тела,електронния пояс,сърдечната чакра и всичките мои чакри,за да бъде победата на Светлината на Пламъка на Майката в мен и да бъде явена от Всевиждащото Око на Бог.



В ИМЕТО НА МОЕТО МОГЪЩЕСТВЕННО АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕ АЗ ИДВАМ ЗА ДА ИЗЦЕЛЯ МИЛИОНИ ЕЛЕМЕНТАЛИ НА ЗЕМЯТА 7.07 В



Възлюбенно Могъщественно АЗ СЪМ Присъствие , в Името на моето Свято Христово АЗ и Любовта , Мъдростта и Силата на моя трилистен пламък , аз призовавам към действие трансмутациите на огъня от моето същество , умножено с Виолетовия Пламък , умножено с огъня на Великото Централно Слънце и Магнита на Великото Централно Слънце . Аз призовавам това действие от името на целия елементален живот , включително моите телесни елементали и телесните елементали на всички души, еволюиращи на планетата Земя .
АЗ призовавам , тази част на пламъка , определена за мен и всичко , което АЗ СЪМ , да се излее за изцеление на милиони и милиони елементали на Земята ! Така АЗ повелявам в името на моето Христовобитие , В името на моята връзка с Възнесените Владици ,който и аз ще бъда , и който се явявам , тъй като аз пребивавам в самия себе си , а Моето могъщо АЗ СЪМ Присъствие , е със мен в моето сърце ! И поради това аз посвещавам толкова огън от моя жизнепоток , колкото ми е позволено от Владиците на Карма за освобождение на елементалния живот .
АЗ правя това в Името на Отца , Сина , Светия Дух и Божественната Майка . АЗ приемам това за свършенно сега в пълна сила с Благословенните Владици на Карма . Амин .


Оромасис и Диана 10 октомври 1993 г .




 

ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ВИОЛЕТОВИЯ ПЛАМЪК ОТ СВЕЩЕНННООБИТЕЛТА НА ВИОЛЕТОВИЯ ПЛАМЪК

ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ВИОЛЕТОВИЯ ПЛАМЪК
ОТ СВЕЩЕННООБИТЕЛТА НА ВИОЛЕТОВИЯ
ПЛАМЪК

В Името на АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ аз призовавам Светлината на Сен-Жермен . Аз се обръщам към пурпурно огненото сърце на Сен - Жермен , непорочното сърце на Майка Мария и Свещенното сърце на Иису с. Аз призовавам сега интензивния огън от сърцето на Земята да прониже това силово поле и всички части на планетата ! Нека Виолетовия пламък да измие елементалите , да им помогне да поддържат равновесие и да се избегнат катаклизмите . Аз моля за запечатване на всички силови полета вътре и около планетата . Аз изисквам , интензивната Светлина на седемте Элохим на Бог да поддържат равновесието на Земята във този преходен период . Да бъде погълната причината и сърцевината на война и трансмутирана цялата негативна астрология!

Изпълвай , Светлина на пламъка на свободата от сърцето на Омри Тас и сто четиредесет и четири хиляди жреци на Свещенния Огън от Виолетовата Планета ! Пронижете планетата Земя ! Аз призовавам съвкупния момент на Виолетовия Пламък от сърцето на Виолетовата Планета за отпечатване на Земята в могъщественна сфера на Виолетов Пламък. Възлюбенний Омри - Тас , излей сега своите сфери на Виолетовия Пламък на Земята и преумножи тези призиви със силата на твоето Каузално Тяло .
Ние изискваме пълното действие на Виолетовия Пламък и всичко от Свещеннообителта на Виолетовия Пламък . Нека съвкупния момент на Виолетовия Пламък да се излее сега във Вайоминге , от Нефритовия Храм и могъщественния събор на Виолетовия Пламък . Аз призовавам цялата мощ от храма на Гуан Ин , замъка Ракоци в Трансилвания и всичката сила на Каузалното Тяло на Великия Божествен Управител .
Възлюбенний Сен-Жермен и Порция , Могъществен Арктур и Виктория , възлюбенний Оромасис Диана , аз призовавам всичката сила на възлюбения Господ Задкиел и Свята Аметиста и Виолетовия Пламък от обителта над Куба. Нека Виолетовия Пламък да прониже цялата Планета . И нека пламъка на Свободата да усили сега могъщото действие на Хелиос и Веста . В Името на Отца, Майката , Сина и Светия Дух , ние призоваваме Виолетовия пламък за съд , за възкресение , за разпространение на Словото . Ние изискваме ,пълната сила на могъщия Максимус да преумножава това действие на свободата за настъпване на великия Златен Век на Сен- Жермен ! В Името на единния Дух на Великото Бяло Братство ние повеляваме.


 






ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК ЗАЛЕЙ СВЕТЪТ

ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК ЗАЛЕЙ СВЕТА

Велика Космическа Светлина ела и изпълвай ни тук! Ангелски Сомни елате и предавайте могъщите лъчи на Светлината чрез този народ Божий!
Ангели Сен-Жермен и Эл- Мория,елате и разгорете волята на Бог и силата на трансмутациите в името на святата Свобода
тук и навсякъде в света на формите, и тогава всички по цялата Земя ще почувстват великото освобождаване на своите светове от въздействието на субстанциите, известни като грехове и човешко разделяне!
Изтрийте, изтрийте, изтрийте в техните същества паметта от тези състояния - причина, следствия и енергия - и им позволете да влезат във Новия Свят и да започнат отначало,очиствайки се днес благодарение на енергиите на Виолетовия Пламък!

Виолетов Пламък! / 3х /
В Името на Бог ! / 3х/
Виолетов Пламък! / 3х/
Светът залей! / 3х/
В Името на Аз Съм !/ 3х/

Мир, Мир , Мир да се разпростре по цялата Земя!
Нека на Изток да се яви Мира,
Нека на Запад да се яви Мира,
Нека Мирът да идва от Изток на Запад,
от Север до Юг,
И да обгърне цялата планета!
Нека пелената на Светлината да облече Земята,
Да бъде тя величественна за Господа,
В този ден и час, и в тази вечер.
Да пребъде планетата в аурата на Божествената Светлина.








ВИОЛЕТОВ ОГЪН ,АЗ ТЕ ОБИЧАМ - СЕН ЖЕРМЕН

ВИОЛЕТОВ ОГЪН АЗ ТЕ ОБИЧАМ


СЕН ЖЕРМЕН 70,01



В Името на Божественната Майка . Амин. В Името на възлюбенното Победоносно Присъствие на Бог АЗ СЪМ в мен и моето собствено Христово АЗ, аз призовавам към възлюбенния Алфа и Омега в сърцето на Бог от Великото Централно Слънце,възлюбенний Хелиос и Веста, Санат Кумара и Владичица Венера, Омри Тас, 144000 жрици и жреци на свещенния огън от сърцето на Виолетовата Планета. Господ Кришна, Картика , седем Свети Кумари, Бог Сурия и Куско, могъщ Син Орел от Сириус, възлюбенний Господ Гаутама Будда, Господ Майтрея, Иисус Христос и Майка Мария, чрез сърцето на Падма Сабхава, петте Дхиани Будди,Будата на Рубинения Лъч,седем могъщи Элохими,седем възлюбенни Архангели, седем възлюбенни Чохани на Лъчите, възлюбен могъщ Арктур и Виктория,Задкиил и Свята Аметиста, Сен Жермен, Порция,Възлюбенна Богиньо на Свободата, Циклопей, Атина Палада, Владичица Нада, Великий Божествен Управител, Гуан ИН ,- Богиня на Милосърдието, възлюбенна Богиньо на Светлината , Царице на Светлината, и Богиньо на Чистотата , Зараустра , Мелхиседек, възлюбенний Оромасис и Диана , Тор , Нептун и Лаура, Възнесенний Владика Николай Рьорих , Единния Дух на Великото Бяло Братство и Майката на Света , елементален живот - огън , въздух , вода и земя !

В Името на Присъствието на Бог Който АЗ СЪМ. Неговата магнитна мощ и магнитната мощ на Свещенния огън , който е определен , аз призовавам могъщото Присъствие и Силата на съвкупния Момент на Служения на незамръкващата Светлина на Бога и повелявам , Той да бъде насочен за следващите състояния :
/ назовете проблемите,които ви обременяват вас, вашето семейство и любими хора, физическите и психологически проблеми, лоши навици и зависимости от каквото и да било.Назовете световните проблеми, включително и негативната планетарна карма, физически и астрални заплахи застрашаващи Элементалния живот и разстройството на екосистемата на планетата!/

УМНОЖАВАЙ ! УМНОЖАВАЙ ! УМНОЖАВАЙ ! Нашите повели на Виолетовия пламък с мощта на гигантския резервоар на Виолетовия пламък , подобно на море от пулсираща светлина , поместено от ОМРИ - ТАС в
сърцето на Земята .
С властта на Малтийския Кръст изливайки своята ослепителна светлина на десетки хиляди слънца на Виолетовия Пламък по цялата Земя и на нейните хора и трансмутирайте всичко , което не е от Светлина , в Богопобедно , Всеславно , Всепламенно Съвършенство на Иисус Христос .

В Твое Име Боже , АЗ повелявам !

1 Виолетов Огън , обичам те !
Моите стремежи укрепи,
С милосърдието Твое , Ти ме обгърни,
Несправедливостта от всичко отдели.

Изпълвай ме ! / 3 х /

Рефрен: Виолетов огън , Ела !
в моята форма влезни !
Своята чистота височайша,
С раждащ се трепет на възторга,
Творяща по твое подобие
И моето същество изпълни!

2. Приведи ме в хармония
Със Твоята светлина ме изпълни,
Моят образ съвършен
В цялата красота изяви!

Прониквай в мен ! / 3х /

3. Струи Милосърдие,
Подобно на дъжд,
Всичката плътност размивай,
Разтвори болката моя !

В Името на АЗ СЪМ / 3х/

4. Човечеството съхрани,
Инерцията на всякъде разруши,
Аз взимам нашите грешки
и страха от тежката мъка!

Приеми ме сега / 3х/

5. Със своите Свещенни дарове-
Христосъществата Ти изпълни,
Твоето Тяло и кръв за мен е подарък,
АЗ СЪМ Свободен и Преобразен !

Определи ме сега! / 3х /

6. В Твоята Могъща Колесница,
С Алхимията свята,
Душата моя е изчистена,
Стремейки се да стане като Теб!

Кристализирай ! / 3х /

7. АЗ СЪМ С Христос от сега,
Обгърнат с Неговата Любов
Със своя разум се стремя към върха,
В Бого - Присъствие е Той.

Излей се във мен ! / 3х /

8. Великий Будхический покой,
Душата моя достигна Стълбата Твоя,
Разширявайки своето съзнание,
Аз Висшите цели ще достигна.

Прояви се ! / 3х /

И в пълна Вяра и осъзнато приемам това явление, явление, явление/ 3х / Тук и сега в пълна сила, даваща вечно всемогъщо действенно, постоянно, разширяващо се и обхващащо целия свят до този час , когато всичко ще се възнесе в Светлина и ще стане свободно!
Възлюбенно АЗ СЪМ! Възлюбенно АЗ СЪМ !
Възлюбенно АЗ СЪМ!

ПОВЕЛЯ СЪРЦЕ , ГЛАВА И РЪЦЕ - ЭЛ МОРИЯ

ПОВЕЛЯ СЪРЦЕ ,ГЛАВА И РЪЦЕ
Эл Мория

Виолетов Огън


Сърце


Огън Виолетов,в сърцето гори,

Любовта Божествена ярко сияй!
Ти - Милосърдие истинно вечно.
Да бъда съзвучен с теб безконечно. / 3х /

Глава


АЗ СЪМ Светлина,Христос е в мен,

Гори завинаги в моя ум:
Огън Виолетов ярко гори,
моят ум навеки освободи.

Боже, подател на насъщния хляб,

Моят ум напълни с огън виолетов,
за да в сиянието Твое небесно
моят разум да стане разум на Светлината. / 3 х /

Ръка


Аз съм непоколебима Божия десница,

Вечно трудейки се,за да се сдобие с Победа:
Велика радост,за чиста душа-
По Пътя Среден смирено вървя. / 3х/

Стълб Светлина


АЗ СЪМ Присъствие благо.

Стълб Светлина запечатай ме мен,
Светлина,която се наричаш с името Божие,
От Възнесените Владици на огъня.
Нека моя храм,той винаги да съхранява
от раздялата,която ми е дадена:

Желая да разпаля и обгърна

Аз Призовавам Виолетовия Огън,
В Името на Свободата призовавам,
и тогава аз ще мога този пламък да стана / 3х /

Прощаване


АЗ СЪМ даващия тук прощаване,

Гоня страха и съмнението,
Всички завинаги освобождавам,
И Победата ме окриля.

Аз призовавам пълновластно

За прощаване ежечасно,
На всички същества прощавам
Милостта на всякъде изливам. /3х /


Изобилие


АЗ СЪМ без страх и съмнение.

Прогонвам нуждата и лишенията,
Свише идва- сега зная
дарът на изобилието - помощ блага.

АЗ СЪМ ръката на Фортуната Божия,

която богатството чрез Светлината излива,
изобилие благо
от нуждата ме отдели ./ 3х /

Съвършенство


Аз съм животът,който Бог направи,

Правда , със Светлина ме изпълни
Дай ми Боже съвършенство,
от разделението ме избави.

В правото на благия план

Укрепи ме навеки.
АЗ СЪМ Присъствие на съвършенството
Бог живеещ в човека. / 3х /

Преображение



Аз сменявам дрехата си

в новия светъл ден встъпвам,
ясното слънце ме обгръща
и всичко на всякъде озарява.

Светлина АЗ СЪМ вътре във мен,

Светлина АЗ СЪМ около мен гори,
Напълни,изчисти, освободи,
Прослави ,запечатай и изцели.
Яви на мен преображение,
АЗ СЪМ сияещ, като Син,
АЗ СЪМ сияещ, като Слънце. / х 3 /

Възкресение


АЗ СЪМ Пламък на Възкресението,

Божия чиста светлина във мен,
Възстановява се всеки атом,
АЗ СЪМ свободен от тъмнината.

АЗ СЪМ Светлина, живееща волно,

Светлина присъстваща Господня,
Възвиси се към победа Пламък на Живота.
Устреми се днес! / х3/
Възнесение

АЗ СЪМ Възнесение в Светлина,
Победа на свободния поток.
Велико благо,което ми е дадено на мен,
Избрал го аз от сега и вовеки.

АЗ СЪМ Светлина и тежест няма,
Аз се издигам с извисяването,
Пея изпълнен от Божията сила,
Чудесния химн на прославата.

Възрадвайте се ! АЗ СЪМ Христос,
сияещ в Любовта,
и Слънцето става,Аз Съм възнесен.




ЕЖЕДНЕВНА МОЛИТВА КЪМ ХРАНИТЕЛЯ


ЕЖЕДНЕВНА МОЛИТВА КЪМ ХРАНИТЕЛЯ

ВЛАДИЧИЦА НАДА

ПЛАМЪК ДЕЙСТВЕН,
ПЛАМЪК ЖИЗНЕН
ПЛАМЪК ВЕЧЕН

АЗ СЪМ Бого-Пламъка на лъчистата любов
от самото сърце на Бог
от Великото Централно Слънце
низходящо от Владиците на Живота!

АЗ СЪМ зареден сега
с Висшето Бого-Съзнание
и Слънчевото видение
на Хелиос и Веста.

Посланник на Земята.
АЗ СЪМ идващия ежедневно на пътя
Победа на Възнесените Владици,
които ме водят във вечна Свобода
със силата на Свещения Огън.

Сега и завинаги .
Постоянно проявявайки се
в моите мисли,чувства и непосредственни видения,
превъзхождайки и трансмутирайки
всички земни стихии,
в моите четири низши тела
и освобождавайки ме със силата на Свещенния Огън,
от тези средоточия на енергията
в моето същество.

АЗ СЪМ освободена сега от всичките окови,
изчистени от Божествения Пламък,
от самия свещен Огън,
което възнасящо действие ме прави мен.

Бог в проявление,
Бог в действие
Бог в съзнание!

АЗ СЪМ Действения Пламък!
АЗ СЪМ Жизнения Пламък!
АЗ СЪМ Вечния Пламък!
АЗ СЪМ разширяващата огнена искра
от Великото Централно Слънце,
което сега притегля към мен
всеки лъч Божественна енергия,
от която аз се нуждая,
и която никога не може отново да бъде
премахната от нищо човешко.


И ме залива със Светлина
И Богоозарението на хиляди Слънца,
за да приемат завинаги господство ,
и да проявят съвършенство
навсякъде където АЗ СЪМ!

Където АЗ СЪМ там е и Бог.
Аз оставам вовеки от него неотделим,
Увеличавайки своята Светлина
Усмивката на Неговата лъчистност,
Пълнотата на неговата Любов,
Всеведението на неговата мъдрост
И неговата сила на Живота Вечен,
Която автоматически ме подема,
на възнасящите крила на Победата
Възвръщайки ме в сърцето на Бог,
откъдето наистина АЗ СЪМ дошъл
да свърша Божията Воля
и да явя изобилния Живот!






ПОВЕЛЯ ВИОЛЕТОВ ОГЪН И СТЪЛБ ОТ СВЕТЛИНА

ПОВЕЛЯ ВИОЛЕТОВ ОГЪН И СТЪЛБ
ОТ СВЕТЛИНА
ВЪЗНЕСЕНИЙ ВЛАДИКА СЕН ЖЕРМЕН

О,мое постоянно,любящо АЗ СЪМ Присъствие! Ти Светлина Божия над мен,чието сияние образува кръг от огън пред мен,за да осветява моя път!

АЗ СЪМ в пълна вяра призоваващия теб сега,обкръжи ме със стълб от Светлина от моето собствено могъщо присъствие на Бог АЗ СЪМ.Запази го в цялост всеки следващ миг явен като искрящ дъжд на прекрасната Божествена Светлина,през която не може да проникне нищо човешко.

В този прекрасен електрически кръг на Божествената заредена енергия призови бърз подем на Виолетовия Огън,прощаващ,трансмутиращ пламък на Свободата!

Нека вечната растяща енергия на този пламък,проектира долу в моето силово поле моите човешки енергии и напълно да превърнат всяко отрицателно състояние в положителна полярност на моето собствено Велико Божествено АЗ! Нека чудото на това милосърдие така да изчисти със Светлина,моят свят,че всяко срещнато от мен същество да благослови с аромата на теменужки от самото сърце на Бог в памет на блаженния разцъфващ ден,когато всяка - причина,следствие,запис и памет навеки се обръщат към Победата и мир на Възнесения Иисус Христос.

АЗ СЪМ неизменно призоваващ сега,пълната мощ и проявление на този Указ на Светлината и призоваващ неговото незабавно действие на своята собствена дадена от Бог свободна воля и власт безпределно да ускорят това свещенно изливане на помощ от самото Сърце на Бог до този момент когато всички хора ще се обърнат към възнесението и Бого -Свободата в света,никога,никога,никога неотслабваща.



ПРИЗИВ КЪМ ВИОЛЕТОВИЯ ПЛАМЪК

"В Името на Могъщото Победоносното Присъствие на Бога, АЗ СЪМ в мен и моят собствен Възлюбен Свят АЗ На ХРИСТА , Аз /името ви/ призовам , УЧИТЕЛЯ ЕЛ МОРИЯ, ВЪЗЛЮБЕНИЯТ КУТХУМИ , ГОСПОД МАЙТРЕЯ , САНАТ КУМАРА , МАЙКА МАРИЯ , СЕН ЖЕРМЕН, ВЛАДИКА ИЛАРИОН , ГОДФРЕ , СЕРАПИС БЕЙ, ГУАТАМА БУДА , ВЕЛИКИЯ БОЖЕСТВЕН УПРАВИТЕЛ . Аз Ви моля ,този призив да бъде умножен и използван за оказване на помощ на всички души на планетата , които имат нужда , за стабилизиране на ситуацията на майката Земя и за повдигане на еволюционното развитие на цялото човечество . Аз Ви Благодаря и приемам това изпълнение в пълна сила съгласно Волята на Бога .
" В Името на Христос,в Името на Бог Живия,аз призовавам енергиите на Свещенния Огън от олтара на моето сърце.В Името на АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ ,аз призовавам Виолетовия Пламък,да се издигне от центъра на трилистния пламък,от бялоогнената сърцевина на моето собственно АЗ СЪМ Присъствие,преумножено от моментите на благословенния Възнесен Владика Сен Жермен.Аз призовавам тази светлина да прониже моята душа,да оживи нейните спомени за свободата и изначалното светокопие на нейната съдба.Аз призовавам виолетовия трансмутиращ пламък да прониже моите четири низши тела и чрез всичкото съзнание на моята душа за трансмутации на причините и сърцевината на всичко,което е по-малко от Христовото съвършенство,всичко,което не се съгласува с волята на Бог за моя жизнен поток.Да свършат това огнените разделящи езици на Светия Дух в изпълнение действието на този свещен огън както долу така и горе.Аз приемам това за свършено в този час,в пълна сила на Живия Бог,което и сега обявява " АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ !

Припоръка:
Духовната практика с Виолетовия Пламък започвайте винаги със  тези призиви.
като преди това не забравяйте  да се защитите със призив към Архангел Михаил и Легионите на Синия Пламък и Защитата.

Мария Михайлова

ДЕСЕТ ВЕЛЕНИЯ ЗА ТРАНСМУТАЦИЯ ДАДЕНИ ОТ ВЛАДИЦИТЕ НА СВОБОДАТА

10 ПОВЕЛИ ЗА ПРЕОБРАЗУВАНЕ

10 ПОВЕЛИ ЗА ТРАНСМУТАЦИЯ ОТ ВЛАДИЦИТЕ НА СВОБОДАТА




1. МАНТРА НА СЕН ЖЕРМЕН ЗА ЕПОХАТА

НА ВОДОЛЕЯ



Вариации на тема

Създайте собствени вариации на тема мантра ;
АЗ СЪМ същество с Виолетов Пламък !
АЗ СЪМ чистота, от Бог желана!
Сложете вашия роден град,република държава,целия свят.Вие също можете да произнесете тази мантра за вашите близки.

АЗ СЪМ същество с Виолетов Пламък!
АЗ СЪМ чистота , от Бог желана!

Моето семейство е семейство на Виолетовия Пламък!
Моето семейство е чистота от Бог желана!

Моя дом -дом на Виолетовия Пламък!
Моя дом-чистота от Бог желана!

София - град на Виолетовия Пламък!
София-чистота от Бог желана!

България -страна на Виолетовия Пламък!
България -чистота ,която Бог желае!

Русия-страна на Виолетовия Пламък
Русия- чистота,която Бог желае!

Земята-планета на Виолетовия Пламък!
Земята-чистота,която Бог Желае!



2. ПОВЕЛЯ 70,11 - АЗ СЪМ ВИОЛЕТОВИЯ ПЛАМЪК

Песен на Виолетовия Пламък

Преамбул: В Името на Възлюбеното могъществено победоносно присъствие на Бога , АЗ СЪМ в мен , и моето истинно собствено възлюбено Свято Христово АЗ , аз призовавам възлюбенния Алфа и Амега в сърцето на Бог в нашето Велико Централно Слънце , възлюбенния Сен Жермен , възлюбената Порция , възлюбенния Архангел Задкиел , възлюбената свята Аметиста , възлюбенния и могъществен Арктур и Виктория , възлюбената Гуан Ин Богиня на милосърдието , възлюбенния Оромасис , възлюбенната Майка Мария ,възлюбенния Иисус , възлюбенния Омри Тас-управител на Виолетовата планета, възлюбеното Велико Кармично Ръководство , възлюбенния Ланело и Гуру Ма , Единния Дух на Великото Бяло Братство и Майката на света , елементалния живот-огън, въздух,вода и земя !

Разширявай се Виолетов Пламък в моето сърце , очистете четирите мои низши тела ,трансмутирайте всичката изказана енергия , която аз съм сътворил в живота , излъчвайте изцеляваща Светлина на милосърдието на Земята , елементалите и цялото човечество и отвърнете на моя призив сега и навеки :

Тяло на повелята:

АЗ СЪМ Виолетовия Пламък,
В мен сега е в действие!

АЗ СЪМ Виолетовия Пламък
Светлина моя поклон правя пред теб!

АЗ СЪМ Виолетовия Пламък
В могъща Космическа сила!

АЗ СЪМ Божественната Светлина
вечно сияеща в Света!

АЗ СЪМ Виолетовия Пламък
като Слънце огрявам навсякъде!

Аз Съм сила на Бога Свята!
Свободата във всичко ще надделее!

Запечатване на повелята:

И в пълна Вяра , аз осъзнато приемам това явление, явление , явление/ 3х/ тук и сега в пълна сила даващо, вечно всемогъщо действие,постоянно разширяващо се и обхващащо света до този час,когато всички ще се възнесат в Светлина и ще станат свободни !

Възлюбенно АЗ СЪМ ! Възлюбенно АЗ СЪМ ! Възлюбенно АЗ СЪМ !



3. Повеля 70,12 " ЛЪЧИСТА СПИРАЛА НА ВИОЛЕТОВИЯ ПЛАМЪК"
Указ на пламъка

Преамбул:
В Името на възлюбенното могъщественно победоносно Присъствие на Бог , АЗ СЪМ в моето истинно собственно възлюбенно Свято Христово АЗ , възлюбенний Ланело и Гуру Ма , Единния Дух на Великото Бяло Братство и Майката на Света , елементалния живот огън , въздух , вода и земя-аз повелявам :

Тяло на повелята:

Лъчиста спирала на Виолетовия Пламък,
Ела и ме обгърни!
Лъчиста спирала на Виолетовия Пламък
Освободи , освободи , освободи !

Лъчист Виолетов Пламък ,ела
чрез мен своята светлина проведи!
Лъчист Виолетов Пламък , ела
за да видим всички силата на Бога яви !
Лъчист Виолетов Пламък ,ела
Пробуди нашата Земя и освободи!

Лъчист Виолетов Пламък,
расти , гори , в мен!
Лъчист Виолетов Пламък,
расти за да те видят всички!

Лъчист Виолетов Пламък,
постави , авапност на милосърдието днес !
Лъчист Виолетов Пламък !
страха трансмутирай навсякъде !

Запечатване на повелята:
И пълна Вяра и осъзнато приемам това явление , явление, явление / 3х / тук и сега в пълна сила , даваща вечно, всемогъщо действие , постоянно разширяващо се и обхващащо света до този час , когато всички ще се възнесат в Светлина и ще станат свободни !

Възлюбенно АЗ СЪМ!,Възлюбенно АЗ СЪМ!,Възлюбенно АЗ СЪМ!


4.повеля 70,16 " ЗАКОН ЗА ПРОШКАТА"
Молитва и утвърждение

Преамбул :
Възлюбенно могъщественно победоносно Присъствие на Бог,АЗ СЪМ в мен,възлюбенно Свято Христово АЗ, възлюбенний Отец Небесний , възлюбенно Велико Кармично Ръководство , възлюбенна Гуан ИН-Богиня на милосърдието , възлюбенний Ланело и Гуру Ма , единния Дух на Великото Бяло Братство и Майка на Света, елементалния живот -огън , въздух , вода и земя!
В Името на присъствието на Бог , който АЗ СЪМ и могъщата негова магнетична сила на свещенния Огън , за който аз съм определен , аз призовавам закона на прошката и Виолетовия трансмутиращ Пламък на всеки престъпен Закон Твой , всяко отстъпление на Свещенните Твои Заповеди.
Възстанови в мен Христовия разум , прости моята неправда и неправилния ми път , направи ме мен , послушен на Устава Твой , във всичките мои дни.Позволи ми смирено да вървя с Теб . В Името на Отца , Майката , Сина и Светия Дух ,аз повелявам за всички , които съм обидила някога за всички , които са ме обидили някога:

Тяло на повелята:

Виолетов огън обгърни нас / 3х /
Виолетов огън съхрани нас /3х /
Виолетов огън освободи нас/3х /

АЗ СЪМ , АЗ СЪМ , АЗ СЪМ , вътре
Стълб от Виолетов Пламък,
АЗ СЪМ , АЗ СЪМ , АЗ СЪМ изпълнен с Любов
към Божието Велико Име.

АЗ СЪМ , АЗ СЪМ , АЗ СЪМ създание на
Твоят ясен план съвършен,
АЗ СЪМ , АЗ СЪМ , АЗ СЪМ любов Божий Пламък,
който струи ефирно,неизменно.

В нас гори /3х /
На нас свети / 3х /
Нас насищай / 3х /

Вместо думата виолетов пламък ,може да използвате "пламък на милостта " или "пурпурен пламък"

Запечатване на велението:

И с пълна Вяра и осъзнато приемам това явление, явление, явление / 3х / сега и тук в пълна сила даваща вечно, всемогъщо действие , постоянно , разширяващо се и обхващащо света до този час , когато всички , ще се възнесат в светлина и ще станат свободни!

Възлюбенно АЗ СЪМ ! Възлюбенно АЗ СЪМ ! Възлюбенно АЗ СЪМ !




5. повеля 70,15 " О, СЕН ЖЕРМЕН , ЕЛА ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК
Зов и послание на словото

Преамбул :
Възлюбенно могъщественно победоносно Присъствие на Бог , АЗ СЪМ в мен , о, безсмъртен неугасващ пламък на Христовата Любов в моето сърце , Свято Христово Аз на цялото човечество , възлюбенний възнесен владика Сен Жермен , възлюбенна Майко Мария и възлюбенний Иисус Христос , възлюбенний Маха Чохан , Архангел Задкиел, Княз Оромасис , всички велики същества ,сили и енергии на Светлината , служещи на Виолетовия трансмутиращ пламък , възлюбеннй Ланело и Гуру Ма , единния Дух на Великото Бяло Братство и Майката на Света , елементален живот - огън , въздух , вода и земя!
В Името на Присъствието на Бог , който АЗ СЪМ , и Неговата мощ , магнетичната сила на свещенния огън , с който съм изпълнен , аз призовавам могъщественото присъствие и моща на вашия пълен импулс на служения непомръкваща Светлина Божия и призовавам , той да бъде съобщен на цялото мое съзнание , същество и свят , в моите дела , деятелостта на Сириус Русия и във всичките действия на Възнесените Владици мир безконечен.

Тяло на повелята :

1. Ела със своя Пламък , Сен Жермен
И нека той да влезе в мен !
О , Задкиел и Оромасис ,
Разширете ,усилете горенето на огъня .

Рефрен:
Сега ела и насищай,
Сега расти, освобождавай,
За да стане Божия разум човек,
Сега , и завинаги , и навек.

2.Аз съм в пламъка .В него стоя.
Аз на Бог връчвам живота си свой.
И Виолетовия поток
ме изпълва и увлича .

3.АЗ СЪМ- Божия пламък в душата :
АЗ СЪМ - маяк , водещ към целта.
АЗ СЪМ , АЗ СЪМ- огън Свещен,
Чувствам радост и прилив на вдъхновение.

4. Съзнание Божие в мен
Христос откривам от върха:
Той във Виолетов Огън
идва за да царства навек.

5. Иисус , Виолетовия огън ми дай,
с него ме освети .
Свята Мария, в Името Божие ,
Разшири и усили горенето на огъня .

6. Могъщо АЗ СЪМ , Пламъка дойде,
Очисти всичко в мен ,
Маха Чохан, о , Святий наш,
Разшири сега светлината на Бог във нас.

Код:

Той за ръката ме хвана,
Казвайки "АЗ винаги ще те обичам
ела със Мен да творим.
В ефира , Свободата там цъфти;
И гори в душата огън,
Със теб ще бъда възнесен!

След прочитането на шестте абзацца с повели , между всеки от тях с рефрен , завършете с Кода.

Запечатване на повелята:
И в пълна вяра и осъзнато приемам това явление, явление, явление!/ 3х / тук и сега в пълна сила,даваща вечно, всемогъщо действие , постоянно разширяващо се и обхващащо света до този час , когато всички ще се възнесат в Светлина и ще станат свободни.!

Възлюбенно АЗ СЪМ , Възлюбенно АЗ СЪМ ! Възлюбенно АЗ СЪМ!


6. повеля 70,18 "АРКТУР БЛАГОСЛОВЕН И СВЕТЪЛ"
Указ на Елохим

Преамбул:
Възлюбенно могъщественно победоносно Присъствие на Бог , АЗ СЪМ в мен , неугасващ пламък на Христовата Любов в моето сърце , Свято Христово АЗ на цялото човечество , възлюбенний могъществен Елохим Арктур и Виктория , всички велики същества , сили и енергии на Светлината , служещи на Виолетовия Пламък, възлюбенний Ланело и Гуру МА , единния Дух на Великото Бяло Братство и Майката на Света , елементалния живот - огън , въздух , вода и земя !
В Името на Присъствието на Бог , който е АЗ СЪМ и Неговата магнетична сила , а така също магнетичната сила на Свещенния огън ,с който аз съм изпълнен , аз призовавам могъщественото Присъствие и моща на вашия пълен импулс на служение незагасваща Божия Светлина и призовавам да се направлява към цялото човечество, елементалния живот и ангелските сомни , които служат на земната еволюция.
Изпълвай със своята ослепителна Светлина хиляди Слънца по цялата Земя и трансутирай всичко , което не е от Светлина , в Богопобедно , всеславно , пламенно съвършенство на Иисус Христос.
В Твое Име , о , Боже аз повелявам:

1. О, Арктур , пресветлий Елохим
Светът залей със огъня твой,
отговори ти на нашата молба,
Дай съвършенство по цялата Земя!

Рефрен:

Виолетово сияние
зареди Света със съзнание!
За да можем ние , в Името Божие,
Чистотата да изявим също.

2. О , Арктур , блаженний Елохим ,
Светлината твоя ще въплътим .
Любовта ще ни изпълни от висините ,
Където пребивавш ти .

3. О , Арктур , вестител на огъня ,
Молим за твоята защита ,
Дай край на жизнената суета
Донеси Божията мечта.

4.О, Арктур , могъщество на Господ ,
Възнеси нас до тези висоти ,
където звездата Твоя гори ,
и Светлина Космическа струи .

Запечатване на повелята:

И в пълна вяра , аз осъзнато приемам това явление , явление , явление / 3х /тук и сега в пълна сила , даваща вечно , всемогъщо действие , постоянно разширяващо се и обхващащо света до този час , когато всички ще се възнесат в Светлина и ще станат свободни !

Възлюбенно АЗ СЪМ ! Възлюбенно АЗ СЪМ ! Възлюбенно АЗ СЪМ !


7. 70.14 " О, ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК ЕЛА"
псалом на часа

Преамбул:

В Името на възлюбеното победоносно Присъствие на Бога, Аз Съм в мен , мое истинно собственно възлюбенно Свято Христово АЗ , възлюбенни Ланело и ГУРУ МА , единния дух на Великото Бяло Братство и Майката на Света, елементален живот - огън , въздух , вода и земя- аз повелявам:

Тяло на повелята:

О , Виолетов Пламък , ела Виолетов Пламък ,
изпълвай , изпълвай , изпълвай !
О ,Виолетов Пламък , ела Виолетов Пламък ,
възвисявай , възвисявай ,възвисявай !

Повтаряйте горната част еднократно пред всяка от следващите строфи:

Земята и всичко,което е на нея. / 3 х /
Децата и техните учители. / 3х /
Растенията и елементалите. / 3х /
Въздух , море и земя. / 3х /
Изпълни всичките със разбиране. / 3х /
Благослови всичките с ръката на Омри Тас./3х/
АЗ СЪМ , АЗ СЪМ , АЗ СЪМ изпълнение на Божия План сега и завинаги./3х/
И в пълна сила и осъзнато приемам това явление , явление, явление /3х/ тук и сега в пълна сила , даваща вечно, всемогъщо действие , постоянно разширяващо се и обхващащо света до този час , когато всички ще се възнесат и ще станат свободни !
Възлюбенно АЗ СЪМ,Възлюбенно АЗ СЪМ,Възлюбенно АЗ СЪМ!

8. " ПОВЕЛЯ ЗА СВЯТАТА СВЕТЛИНА НА СВОБОДАТА"
Сен Жермен
Указ за планетата Земя

ВСЕЛЕНСКА СВЕТЛИНА МОГЪЩА
Присъствие АЗ СЪМ,
обяви Свободата навсякъде:
АЗ СЪМ носещия изцеление,
И служа под Божието направление!

ВСЕЛЕНСКА СВЕТЛИНА МОГЪЩА
АЗ СЪМ властта на закона,
обяви Свободата навсякъде.
АЗ СЪМ свобода вовеки жива,
Благата воля във всичко величая.

ВСЕЛЕНСКА СВЕТЛИНА МОГЪЩА
Премахни неправдата от всеки,
Обяви свободата във всичко:
Към победа с Любовта всички ще тръгнат,
АЗ СЪМ мъдрост всички ще я разберат!

АЗ СЪМ Свободна Светлина Свята,
от сега и завинаги:
АЗ СЪМ Свободна Светлина Свята,
АЗ -част от Него завинаги.
Свобода, Свобода, Свобода1
разцъфвай , разцъфвай , разцъфвай
АЗ СЪМ , АЗ СЪМ , АЗ СЪМ
навеки АЗ СЪМ Свобода !

9. Повеля 5.02 " ПОВЕЧЕ ВИОЛЕТОВ ОГЪН "
ИЛАРИОН

Моя вечна мантра

" Безконечна река на Виолетовия Пламък "

Боже Присъствие , АЗ СЪМ в мен,
Чуй ме сега , призовавам към Теб:
Благослови със Святото Христово АЗ
всички и всичко , моля те Теб!

Нека Пламъка на Свободата да измие целия свят,
Целостта на Бога всичко да изпълни.
Земята защити и хорските сърца ,
изпълвай всички нас , със сиянието на Христа.

Аз правя това , което Бог ми повелява,
поддържан от десницата на небесната любов,
Трансмутирайки всичките причини на разделянето,
Разделяйки сърцевината на страха.

АЗ СЪМ , АЗ СЪМ , АЗ СЪМ -
Любов към Свобода в пълна сила,
Земята се възнася към обителите горни.
Жива красота на Божията Светлина
Ярко изпълват с Виолетовия Огън!

Сега и вовек
Да се освободи мир за мен и всичко живо
В съвършенството на Възнесените Владици.
Всемогъщо АЗ СЪМ , Всемогъщо АЗ СЪМ ,
Всемогъщо АЗ СЪМ !


10. 7.26 - " ГОВОРИ ПЛАМЪКА НА СВОБОДАТА "
СЕН ЖЕРМЕН

" Блестящ Изпълващ Огън през Времето на Нощта"

Говори Пламъка на Свободата - Пламъка на Свободата във всяко сърце . На Всички говори Пламъка на Свободата : " Елате сега и бъдете отделен и избран народ , назначени от Бог - хора правещи правилен избор решили да разделят съдбата със безсмъртните. Тези , които стискайки зъби,решително казват :

АЗ никога няма да се предам,
АЗ никога няма да се върна назад,
АЗ никога няма да отстъпя,
АЗ ще понеса Пламъка на Свободата до победния край,
АЗ ще понеса този пламък с чест,
АЗ поддържам славата на Живота в моята нация,
АЗ поддържам славата на живота в моето същество,
АЗ се обръщам към своето възнесение,
АЗ се отричам от всички идоли на моето външно "аз"
АЗ се явявам славата на проявеното мое непорочно,божественно,сътворено АЗ.
АЗ СЪМ Свобода и
АЗ СЪМ решаващия да бъда Свободен.
АЗ СЪМ Пламъка на Свободата и
АЗ СЪМ решения да го нося на всеки и навсякъде.
АЗ СЪМ Божията Свобода, а Той е наистина Свободен.
АЗ СЪМ освободен с неговата власт ,а властта негова превишава всичко.
АЗ СЪМ изпълняващия целите на Царството Божие!

неделя, 11 септември 2011 г.

ВНИМАНИЕ ПРИ НАСТРОЙВАНЕТО НА ВИОЛЕТОВИЯ ПЛАМЪК


Появиха се много хора , които за да се възползват от невежеството на хората и за да се облагодетелстват ,предлагат настройване на Виолетовия Пламък . Моля ви да прочетете много внимателно блогаВиолетов Пламък.
Виолетовия Пламък е самата Божествена енергия и  ние я получаваме всяка сутрин по кристалната струна ,която влиза в нашето сърце. И само ние с правилните си или неправилни избори можем да я насочваме към една или друга ситуация от нашия живот.Владиците ни призовават постоянно да бъдеме бдителни и внимателни и да молим за дара за .Различаване
Ето какво казва самия СЕН Жермен за Виолетовия Пламък : "Виолетовия пламък -повече от виолетовата Светлина. Това е невидима духовна енергия, която се появява като виолетов цвят пред тези,които са развили във себе си духовно виждане.В миналите векове знанието за Виолетовия Пламък се е давало на ограничен кръг избрани,които са доказали,че са достойни за това. Светии и адепти от Изток и от Запад от далечни времена са използвали Виолетовия Пламък за ускоряване на своето духовно развитие,но на широките маси това засекретено преди знание е било открито вече във двадесети век.

Виолетовия Пламък - това е особенна духовна енергия, която може да превърне всяка негативна вибрация в духовна светлина.Когато се четат повелите на Виолетовия Пламък отделящата се високочестотна енергия , отстранява емоционални и физически проблеми,подобрява вашия характер и отношенията с вашите близки и другите хора, тя трансмутира бремето и болезнените преживявания на миналото. Тук давам девет прости стъпки ,които могат да ви помогнат да привлечете Виолетовия Пламък на практика в своя живот, чрез утвърждения,мантри и визуализации.

            "в дадения момент милостта на Виолетовия Пламък действа избирателно и само за онези индивиди, които са способни да използват този пламък, без да нанасят допълнителни вреди на планетата."/ част от диктовката /Аз чувствам вашата Любов. И ви изпращам своята Любов!//.  СЕН ЖЕРМЕН


  Омри Тас -Управителя на Виолетовата  планета ни казва в своя диктовка дадена чрез Елизабет Профет:
            " По цялата Виолетова Планета 144000 жреци на Свещенния огън ден и нощ работят с Виолетовия Огън , извършват обреди и ритуали на Виолетовия Пламък в хиляди олтари. Омри Тас така описва един от храмовете на Своята Планета. " Виж , о планета Земя, как нашата любов се излива към теб от сърцето на Великата Виолетова Планета. Аз Омри - Тас, стоя сега в центъра на могъщественния резервоар от светлина. Аз ще ви опиша това, за да разберете за красотата на неговото чудо.
Резервоарът - той е кръгъл , около двадесет метра в диаметър. В него се намира чудесна изкряща вода със жълт цвят бълбукаща със електически искри , в центъра на резервоара. Към него по кръгове водят седем стъпала , а около него устремени нагоре , са поставени седем колони от бял мрамор. Купол както може и да се очаква ,кръгъл и от неговия център се излива прекрасен поток от ярък пламък.


Този резервоар , който е разположен на Виолетовата Планета , стои в средата на голям амфитеатър, където се събират жреците , които отправят своите свещенни призиви."
Аз реших да ви разкажа за това, за да може вие да получите някаква представа за това, къде аз в момента се намирам, и осъзнали чудесата на цивилизацията, освободени от задачите за извличане на изгода , от дисхармонии , страхове и всички други предизвикващи страдания явления.


Аз стоя сега на бяло кръгло кресло,възвисяващо се в самия център на този резервоар и виждам под краката ми тази кристална ,прекрасна,обладаваща притегателна сила вода със жълт цвят, която разпръсква такива отблясъци ,че ми е трудно на вашия език да я опиша. Това прекрасно украшение в центъра на куполния храм от светлина се намира на обширна платформа от мрамор със светлооранжев цвят , с множество вплетени в него бели камъни. Всяка картина оставя невероятно впечатление. Много жреци от нашето братство , тук на Виолетовата Планета , изпълват сега съдовете със особен вид електронна енергия , която освобождава потока на виолетовата светлина , осветяваща цялото небе и атмосфера около нашия храм. " 

             Е след това описание смятате ли ,че някой има пълномощията да настройва с Виолетовия Пламък?.."
       И  сега да помислим , тези псевдо ясновидци и настройчици дали са изчистили своите четири низши тела  , и дали служат на Истинния Бог или на своето его т.е   на С. и как така имат те правомощията да настройват нещо което те самите не притежават.



Единствено и само ние , когато натрупаме достатъчно Божествени качества като любов, състрадание, милосърдие, доброта, смирение, устременост, търпение и търпимост, вяра , сила , взаимопомощ, сътрудничество.  Когато преминем всички тестове по Пътя към Духовното си усъвършенстване едва тогава ще можем да получим възможността да работим с Виолетовия Пламък. И само ние , не някой  измислен контактьор , само ние със изтъканите вече тела от Светлина , ще можем да получим този Дар от Учителя Сен Жермен. Този ДАР се дава/ Листа от градината на Мория/ , той не се подарява.Той не се настройва .
Бъдете бдителни! Бъдете внимателни!  Бъдете устремени!
 Ето какво казва за Виолетовия пламък Господ Сурия в своя диктовка дадена чрез посланника на Великикото Бяло Братство Татяна Николаевна Микушина:
"...Нека сега да разгледаме Милостта, която ви бе дадена чрез предишните посланици, а именно милостта на Виолетовия пламък.
Същността на преобразуване на кармата с помощта на четене на повелите на Виолетовия пламък се свежда до това, че вие трябваше по време на четене на повелите да осъзнавате тези качества във вас, които не са Божествени и с помощта на привлечената във вашия физически свят допълнителна Божествена енергия, да преобразувате тези отрицателни качества в положителни или в Божествени.
Какво стана, след като получихте тази милост?..
...повелите на Виолетовия пламък са много мощно оръжие, дадено ви в това трудно за планетата време, и вие виждате, че 90% от тази енергия се е утаява във вашите нисши тела в момента на четене на тези повели, защото не мислите в момента на четенето на повелите за избавянето от егото, за своето несъвършенство, а мислите какво да получите от Бог в замяна на вашите многочасови бдения. Още по-лошо, допускали сте мисли на осъждане на своите братя. Допускали сте и отрицателни мисли и чувства по време на четене на тези повели. Затова в настоящия момент опрощаването на Виолетовия пламък действа избирателно. И само за тези групи хора, които имат правилен вътрешен мотив, когато пристъпват към четенето на повелите на Виолетовия пламък.
И това се явява разумна мярка на предпазливост. Ние просто ограничаваме достъпа  до този много мощен инструмент на индивидите, които не са достигнали до необходимото ниво на съзнанието, за да не си навредят. Ние просто скрихме кибрита от децата...


Просто прибрахме кибрита от децата Възлюбения Сурия 19 март 2005 год.


И най-важното е да призоваваме нишката ,която ни свързва с Учитела Мория:
“Във името на АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ, призовавам към действие нишката, която ме свързва с Владиката Ел Мория. Владико Ел Мория, моля те, помогни ми в тази ситуация (опишете подробно ситуацията). Помогни ми да намеря Божествено решение на ситуацията, в която се намирам и ми окажи помощта, която Висшият Закон позволява да ми окажеш.”
Възлюбеният Ел Мория, 30 юни 2005 г. 

също и Сен Жермен , който ни казва :

 "   В ИМЕТО НА ВСЕМОГЪЩИЯ БОГ , ПОМОГНИ МИ СЕН- ЖЕРМЕН ! 
Правете този призив... И аз ви обещавам , че моето Електронно Присъствие ще се окаже до вас със скоростта на Светлината! "


Розарий на Различаването

Омри-Тас






 Мария Михайлова