ВЕЛЕНИЯ ДАДЕНИ ЧРЕЗ ЕЛИЗАБЕТ ПРОФЕТ


"Аз дойдох да възвестя началото  на Новата Епоха – Епохата на Водолея! И като Иерарх на настъпващата  ..."Аз дойдох да възвестя началото на Новата Епоха – Епохата на Водолея! И като Иерарх на настъпващата епоха, аз ви подготвям изненада! Тази изненада е за всеки от вас, който се докосне до енергиите, съдържащи се в моето новогодишно послание"

По-смело встъпвайте в Новата Епоха – Епохата на Водолея
Сен Жермен , 30 декември 2011 година

В ИМЕТО НА ВСЕМОГЪЩИЯ БОГ , ПОМОГНИ МИ СЕН- ЖЕРМЕН !
Правете този призив... И аз ви обещавам , че моето Електронно Присъствие ще се окаже до вас със скоростта на Светлината

СЕН ЖЕРМЕН - ЙЕРАРХ НА ЭПОХАТА НА ВОДОЛЕЯ
ПРИЗИВ КЪМ СЕН ЖЕРМЕН
ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК
ОБИТЕЛ НА СЕН ЖЕРМЕН
МАНТРА НА СЕН ЖЕРМЕН ЗА ЕПОХАТА НА ВОДОЛЕЯ- НОВО




http://api.ning.com/files/8ilUIiYCHifDDHOF8o6l*ILjya0m3UF*Qe3edlrymp9JRvR1EN2YYWnu8i-lYc1QnwezuD8gfIkKHBlCJ9baGGyWOH3JWeAF/SaintGermainVioletFlamecTSLorg.jpg

Вие сте обречени на Златния век!
Сен Жермен, 18 юни 2011 г.







МАНТРА НА СЕН ЖЕРМЕН ЗА ЕПОХАТА НА ВОДОЛЕЯ:

" АЗ СЪМ СЪЩЕСТВО С ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК , АЗ СЪМ ЧИСТОТА ОТ БОГ ЖЕЛАНА"




вторник, 8 ноември 2011 г.

ПРЕОБРАЗУВАЙТЕ С ИЗГАРЯЩИЯ ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК БОЛЕСТА НАЗОВАНА С ИМЕТО СМЪРТ

       Възлюбенни съществува  болест и тя се нарича смърт. И тази болест може да бъде преобразувана от вас благодарение на Призивите към Виолетовия Пламък и благодарение дара на чудотворението в Името на Бог. Докато Виолетовия Пламък не се приложи към тази болест,наречена смърт , тя няма да отстъпи.

     Дарът на Виолетовия Пламък е велико чудо на този век, на който е съдено да поглъща и  да премахне мрака и ха-ха-ха! И този смях е смехът на Космоса.  Този е живот - животът с който който се изпълвате благодарение на абсолютното преобразуване на всеки печат  на смъртта.



 ВИОЛЕТОВ ТРАНСМУТИРАЩ ПЛАМЪК
СЕН ЖЕРМЕН


Виолетовия пламък -повече от виолетовата Светлина. Това е невидима духовна енергия, която се появява като виолетов цвят пред тези,които са развили във себе си духовно виждане.В миналите векове знанието за Виолетовия Пламък се е давало на ограничен кръг избрани,които са доказали,че са достойни за това. Светии и адепти от Изток и от Запад от далечни времена са използвали Виолетовия Пламък за ускоряване на своето духовно развитие,но на широките маси това засекретено преди знание е било открито вече във двадесети век.

Виолетовия Пламък - това е особенна духовна енергия, която може да превърне всяка негативна вибрация в духовна светлина.Когато се четата повелите на Виолетовия Пламък отделящата се високочестотна енергия , отстранява емоционални и физически проблеми,подобрява вашия характер и отношенията с вашите близки и другите хора, тя трансмутира бремето и болезнените преживявания на миналото. Тук давам девет прости стъпки ,които могат да ви помогнат да привлечете Виолетовия Пламък на практика в своя живот, чрез утвърждения,мантри и визуализации:


1. Eжедневно отделяйте време за четене на Виолетовия Пламък.
Вие можете да се занимавате с Повелите на Виолетовия Пламък по всяко време и на всяко място - във вашия автомобил , във работата ви или у дома и преди сън и веднага след като се събудите , дори през нощта , когато се събудите и не можете да заспите. И наистина , простото изпълнение на мантрите на Виолетовия Пламък по всяко време , когато се чувствате напрегнат , уморен , раздразнен , отегчен , гневен , недоволен , злонамерен и обзет от всякакво негативно състояние може да доведе до промяна на ситуацията. Но най - голяма полза от Виолетовия Пламък ще получите, ако отделите поне петнадесет минути на ден за да може без прекъсване да прочетете повелите.
Най - добре би било да се прочетат повелите в място отделено за духовна работа като църква или стая добре осветена , проветрена и чиста . Слабо осветление , прах ,безпорядък и запарен въздух препятстват потока на духовната енергия.
На своя олтар вие можете да поставите свещи , кристали, цветя ,изображения на светци, Възнесени Владици и ваши близки.

2 . Започнете своята работа с Виолетовия пламък с молитва.
Преди да започнете да четете повелите, прочетете молитва или направете призив , обръщайки се към Възнесените Владици , ангели и елементали с молба да дойдат и да ви помогнат .
Елементалите са природни духове на огъня , въздуха , водата и земята , на коита лежи отговорността да се грижат за нашата планета. Елементалите представляващи елемента Огън , се наричат Саламандри ,на елемента Вода - Ундини, на елемента Земя - Гноми и на елемента Въздух - Елфи. Те са безкрайно щастливи да ни помогнат както да изчистим нашата аура , така и цялата планета с Виолетовия Пламък.
Преди да използвате Виолетовия Пламък направете Призив за защита . Можете да използвате дадената по долу Повеля" Стълб от Светлина" на Сен Жермен . Също така да призовете и Архангел Михаил да обгърне вашата аура със синия пламък на неговата защита. Никога не бива да призовавате Виолетовия Пламък преди да сте направили защита. Владиците учат , че когато вие излъчвате голяма светлина , мракът се привлича към нея като магнит .

Правете повелята Стълб от Светлина всеки ден , а при необходимост и в течение на целия ден. Четейки визуализирайте ослепителна бяла светлина излизаща от Вашито АЗ СЪМ Присъствие / сърдечната ви чакра / Присъствието на Бога във вас образуващ около вас непроницаема стена .

Вашата молитва към Архангел Михаил може да бъде проста , като например : Архангел Михаил ела и ми помогни сега ! " И така Архангелът на първия Лъч - Архангел Михаил въплътява качествата вяра , сила , съвършенство и воля на Бога . Аз зная ,че Архангел Михаил дванадесет пъти е спасявал животът ми , а сигурно и хиляди пъти , за които не съм подозирала дори. Така ,че правете повелите с радост и удоволствие и знайте , че когато призовавате Архангел Михаил и неговите легиони от ангели на синия пламък на защитата ,те ще се окажат редом до вас. / вижте по нататък в текста повелите и призивите към Архангел Михаил
, а също и повелите поместени в блога за Архангел Михаил .

4. Започнете четенето на Повелите на Виолетовия Пламък с въведение
.
Въведението към повелята е подобно но покана. В нея ние с много любов молим Съществата на Виолетовия Пламък
- Възнесените Учители , ангелите и елементалите - за помощ ,за водачество.
Обикнновено започваме да четем нашите повели с думите " В Името на могъщото победоносно Присъствие на Бога АЗ СЪМ в мен и моя собствен възлюбен Свят АЗ на Христа или ВИСШ АЗ... " !

"В Името на Могъщото Победоносното Присъствие на Бога, АЗ СЪМ в мен и моят собствен Възлюбен Свят АЗ На ХРИСТА , Аз /името ви/ призовам , УЧИТЕЛЯ ЕЛ МОРИЯ, ВЪЗЛЮБЕНИЯТ КУТХУМИ , ГОСПОД МАЙТРЕЯ , САНАТ КУМАРА , МАЙКА МАРИЯ , СЕН ЖЕРМЕН, ВЛАДИКА ИЛАРИОН , ГОДФРЕ , СЕРАПИС БЕЙ, ГУАТАМА БУДА , ВЕЛИКИЯ БОЖЕСТВЕН УПРАВИТЕЛ . Аз Ви моля ,този призив да бъде умножен и използван за оказване на помощ на всички души на планетата , които имат нужда , за стабилизиране на ситуацията на майката Земя и за повдигане на еволюционното развитие на цялото човечество . Аз Ви Благодаря и приемам това изпълнение в пълна сила съгласно Волята на Бога .
" В Името на Христос,в Името на Бог Живия,аз призовавам енергиите на Свещенния Огън от олтара на моето сърце.В Името на АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ ,аз призовавам Виолетовия Пламък , да се издигне от центъра на трилистния пламък , от бялоогнената сърцевина на моето собственно АЗ СЪМ Присъствие,преумножено от моментите на благословенния Възнесен Владика Сен Жермен и Ангелите на Седмия Лъч . Аз призовавам тази светлина да прониже моята душа , да оживи нейните спомени за свободата и изначалното светокопие на нейната съдба . Аз призовавам Виолетовия трансмутиращ Пламък да прониже моите четири низши тела и чрез всичкото съзнание на моята душа за трансмутации на причините и сърцевината на всичко , което е по-малко от Христовото съвършенство, всичко, което не се съгласува с волята на Бог за моя жизнен поток . Да свършат това огнените разделящи езици на Светия Дух в изпълнение действието на този свещен огън както долу така и горе . Аз приемам това за свършено в този час, в пълна сила на Живия Бог , което и сега обявява " АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ".

Аз ви благодаря и приемам това изпълнение сега в пълна сила съгласно Волята на Бог.

5. Отначало четете повелите бавно , след това увеличете скоростта на четенето според това , как ги повтаряте.
Когато вие четете повелите за първи път , усетете желание да ги повтаряте бавно и съсредоточено . Вложете във всяка дума гореща Любов към Бог . Великата сила се състои в четенето на повелите в бавно темпо. Но има и друга сила , която идва според това , как вие постепенно повишавате скоростта на четенето на повелята.
Марк Профет обикновено е сравнявал това ускорение с влак , който се отправя на път - " чух...чух " и много скоро след това се чува " чух - а - чух - а " и след това " чух - чух- чух- чух! " Колкото по-бързо той върви , толкова по - голяма работа се извършва.
Според това как се увеличава скоростта на четенето на повелите , вие ще откриете ,че те още повече повишават вашата вибрация. Повишаването на скоростта не трябва да бъде изкуствено. Тя трябва да нараства постепенно във вас. Повелята почти сама ускорява себе си. Прослушвайки видео
ВЕЛЕНИЯ повелите ще добиете точната представа как да ги произнасяте.

6. Използвайте визуализация за да помогнете на своята духовна работа.
Мнозинството хора не виждат Виолетовия Пламък в действие със своето физическо зрение . Но затваряйки очи и концентрирайки се върху енергетичния център между веждите , вие понякога можете да "видите" работата на Виолетовия Пламък със своето вътрешно зрение.
На хората развили , своето духовно зрение, Виолетовия Пламък прилича на огън с широк диапазон от цветове - от тъмно индиго и блестящо аметистово до виолетово- розово. Вие можете да видите как този пламък изгаря космическия боклук.
Понякога на виждането помага , ако си представите този боклук като изрезки от дърва или късчета катраненообразни вещества , изхвърляни от вашия електронен пояс и с трясък изгарящи в пламъка. Те падат , подскачат и след това изчезват в облаци от бял дим.
И когато научите наизуст няколко повели на Виолетовия Пламък , можете да затворите очи и да изпробвате да изпълните следните визуализации.

ВИЗУАЛИЗАЦИИ :
Призовавайки Виолетовия Пламък , вие можете да визуализирате себе си обградени със стълб виолетов пламък с приблизително шест фута в диаметър и около девет фута висок / съответно сто и осемдесет и двеста и седемдесет сантиметра /. Той може да се повдига от вашите крака нагоре към върха на главата .
Наблюдавайте как Виолетовия Пламък оживява като ,че ли гледате филм . Пламъкът се вдига и пулсира около вас с различни оттенъци на пурпурно , розово и виолетово.
Около този стълб на Виолетовия Пламък ,вие можете да видите поток от светлина - още по- голям стълб от бяла светлина, която защитава и запечатва Виолетовия Пламък.
Пазете в паметта си тази визуализация , когато четете повелите и в течение на деня . Всеки път , когато си спомняте за нея вие усилвате този образ.

ИЗЦЕЛЕНИЕ НА ВЪРТЯЩИ СЕ СФЕРИ С ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК :


Тази визуализация ще ви помогне да излекувате вашите четири низши тела. Четейки повелите на Виолетовия Пламък си представете, че около вас се образува голяма сфера от виолетов пламък . Когато увеличите скоростта на четенето си представете , че сферата започва да се върти , като въртележка в луна - парк. представете си ,че тя се върти все по бързо и по бързо. Тази визуализация увеличава Виолетовия Пламък и повешава вибрациите на вашите клетки , атоми и електрони .
След това си представете виолетони сфери с по- малки размери , окръжавайки всеки орган на вашето тяло. Представете си ,че със своите действия тези сфери от Виолетов Пламък отстраняват цялата тъмнина, която може да бъде причина за заболяването и мигновено я поглъща. След това си представете виолетовия пламък как чисти вашите органи.
Помолете вашето АЗ СЪМ Присъствие , Святото Христово АЗ и Ангелите на Виолетовия Пламък да съхранят тези схери от Виолетов Пламък около вас през целия ден. Поддържайте своята молба с периодична визуализация на сфери. Практикувайте тази визуализация и обърнете внимание на това как тя влияе на вашето самочувствие.

следва...