ВЕЛЕНИЯ ДАДЕНИ ЧРЕЗ ЕЛИЗАБЕТ ПРОФЕТ


"Аз дойдох да възвестя началото  на Новата Епоха – Епохата на Водолея! И като Иерарх на настъпващата  ..."Аз дойдох да възвестя началото на Новата Епоха – Епохата на Водолея! И като Иерарх на настъпващата епоха, аз ви подготвям изненада! Тази изненада е за всеки от вас, който се докосне до енергиите, съдържащи се в моето новогодишно послание"

По-смело встъпвайте в Новата Епоха – Епохата на Водолея
Сен Жермен , 30 декември 2011 година

В ИМЕТО НА ВСЕМОГЪЩИЯ БОГ , ПОМОГНИ МИ СЕН- ЖЕРМЕН !
Правете този призив... И аз ви обещавам , че моето Електронно Присъствие ще се окаже до вас със скоростта на Светлината

СЕН ЖЕРМЕН - ЙЕРАРХ НА ЭПОХАТА НА ВОДОЛЕЯ
ПРИЗИВ КЪМ СЕН ЖЕРМЕН
ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК
ОБИТЕЛ НА СЕН ЖЕРМЕН
МАНТРА НА СЕН ЖЕРМЕН ЗА ЕПОХАТА НА ВОДОЛЕЯ- НОВО




http://api.ning.com/files/8ilUIiYCHifDDHOF8o6l*ILjya0m3UF*Qe3edlrymp9JRvR1EN2YYWnu8i-lYc1QnwezuD8gfIkKHBlCJ9baGGyWOH3JWeAF/SaintGermainVioletFlamecTSLorg.jpg

Вие сте обречени на Златния век!
Сен Жермен, 18 юни 2011 г.







МАНТРА НА СЕН ЖЕРМЕН ЗА ЕПОХАТА НА ВОДОЛЕЯ:

" АЗ СЪМ СЪЩЕСТВО С ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК , АЗ СЪМ ЧИСТОТА ОТ БОГ ЖЕЛАНА"




вторник, 15 март 2011 г.

ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК ЧРЕЗ ПРОФЕТ

                                            
                                           ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК

                                          Марк и Елизабет Профет

               Виолетовият Трансмутиращ Пламък се явява аспект на Седмия Лъч на Светия Дух : той произлиза от бяло огнената сърцевина като всемогъщата любов на синьото , съчетаващо се с въздесъщата мощ на розовото, преплетено в призмата на Христосъзнанието , и изпълнявайки съвършенната работа на Истината, която прави свободен всеки човек .      
              Това качество на Свещенния Огън наистина се явява  универсален балсам , който човек може да приеме за изцеление на цялото свое същество, съзнание и свят. Запазен от Владика Сен - Жермен като Пламък на Свободата в течение на бъдещия двехиляди годишен цикъл, Виолетовия преобразуващ Пламък способства за придобиването на Свобода от всяка форма на човешкото робство.
             Наречен от Архангел Задкиел виолетов изпепеляващ пламък, той заставя  атомите на четирите низши тела да бъдат в хармония със божественото светокопие и с ключовата нота на Электронното Присъствие , във това време ,когато мъничките електрони се връщат по орбитата в съвършенно съгласие  с образа за самоидентичност на душата.
            Виолетовият пламък това е духовното вино на прошката  , качеството милост , която по  думите на Порция " не действа по принуждение":
                                    "Като лек дъжд тя пада от небето
                                    на Земята и е двойно благословенна:
                                   Този , който дава и ,който я взима. "1
           Когато невъзнесения човек призовава Виолетовия Пламък, той обхваща индивидуално всеки атом на неговото същество. Мигновено  произлиза поляризация , ядрото на атома , бидейки Материя , става с отрицателен полюс , а огнено - бялата сърцевина на пламъка  бидейки Дух, става с положителен полюс.
          Двойното действие  на светлината в ядрото на атома  и светлината във всеобхващащия  виолетов пламък създават осцилация / трептене /, която стеснява  непреубразуваната плътност в пространството между електроните. По това каква е същността на субстанцията електроните  започват в неофизически , или  "метафизически" измерения на материята да вибрират със нарастваща енергия, изхвърляйки нарушената субстанция във виолетовия пламък.
        Влизайки във съприкосновение с тази огнена есенция на пламъка на свободата, изопъчената енергия се преобразува и  енергията на Бог се възстановява до  първородната честота. Освобождавайки се от моделите на несъвършенството и възстановявайки се до равновесието на плюса и минуса Алфа и Омега , тази енергия на Светия Дух се връща в Каузалното тяло на индивида , където се складира до този момент , когато човек реши да я използва още веднъж, за дъ свърши благородна работа за Христос " и на земята както и  небето ".
       Виолетовият Пламък и Стълб от Светлина могат да бъдат призовани в Името на Христос от сърцето на Бог и от индивидуалното Каузално Тяло на всеки , който е установил необходимата връзка и  и произнася обръщение чрез трилистния пламък в сърцето си. Що се касае до благата на тези специфични действия  на пламъка , Кутхуми ни казва : " Ако всеки узнае , как се използва Стълб от Светлина и Виолетовия поглъщащ се Пламък и повярва в този прекрасен начин на самоопреобразуване , АЗ СЪМ уверен ,че светът би станал съвсем друг ".2


     Отбелязване
                            1. Уилям Шекспир  " Венециански търговец" дествие 4, сцена 1.
                            2. Кутхуми , Джуал Кхул " Човешката аура "


Няма коментари:

Публикуване на коментар